بهبود کیفیت هوا و رهایی از کووید شدید
به گزارش گل پیچ، خراسان رضوی بهبود کیفیت هوا می تواند موارد شدید بیماری کووید- ۱۹ را کم کند.
به نقل از ارث، طبق نتایج مطالعه جدید دانشکده پزشکی کِک کالیفرنیای جنوبی، قرار گرفتن در معرض کیفیت بد هوا، عوارض بیماران کووید- ۱۹ را بدتر می کند. برای درک این که چگونه آلودگی هوا بر افرادی که واکسینه شده اند تاثیر می گذارد، محققان داده های بیشتر از ۵۰ هزار بیمار کووید- ۱۹ را در کالیفرنیای جنوبی تجزیه وتحلیل کردند.
این تحقیق بر مبنای یافته های قبلی است که به ایجاد ارتباط بین قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا و شدت کووید- ۱۹ کمک کرد.
این مطالعه داده های پایش کیفیت هوا را با سوابق پزشکی بیماران مقایسه کرد و دریافت که بدون در نظر گرفتن قرارگیری در معرض آلودگی، واکسن ها می توانند بستری شدن در بیمارستان کووید-۱۹ را کاهش دهند.
دکتر ژانگ هوا چن، محقق اول این مطالعه اظهار داشت: افرادی که به صورت کامل واکسینه شده بودند تقریبا ۹۰ درصد خطر بستری شدن در بیمارستان ناشی از مبتلا شدن به کووید را کاهش دادند و حتی در افرادی که مراحل واکسیناسیون را کامل نکرده بودند هم حدود ۵۰ درصد خطر بستری شدن در بیمارستان کاهش پیدا کرد.
با این وجود، طبق نتایج مطالعه حاضر، آلاینده ها در میان واکسینه شده ها هم مضر هستند. برای افرادی که واکسینه نشده بودند، قرار گرفتن در معرض ذرات ریز آلاینده و دی اکسیدنیتروژن در کوتاه مدت یا بلندمدت خطر بستری شدن در بیمارستان را تا ۳۰ درصد بالا می برد و برای افرادی که واکسینه شده بودند، خطرات بستری در بیمارستان اندکی کمتر بود.
آلودگی هوا در طولانی مدت با بیماری های قلبی وعروقی و ریوی و به نوبه خود با علایم شدیدتر کووید- ۱۹ و در کوتاه مدت امکان دارد التهاب ریه ها را بدتر کند و پاسخ ایمنی به ویروس را تغییر دهد.
این یافته ها نشان داده است که برای کاهش موارد شدید کووید- ۱۹ باید کیفیت هوا بهبود یابد.
نتایج این مطالعه در مجله آمریکایی Respiratory and Critical Care Medicine انتشار یافته است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب