رئیس اداره حفاظت محیط زیست ورامین:
لطمه تخریب زیستگاه جانوران در ورامین از شکار آنها بیشتر است
به گزارش گل پیچ، رییس اداره حفاظت محیط زیست ورامین اظهار داشت: لطمه تخریب زیستگاه جانوران در ورامین از شکار آنها بیشتر است.
به گزارش گل پیچ به نقل از مهر، محمد فریدی پس از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ورامین منطقه حفاظت شده ای با وسعت ۲۵۰ هزار هکتار وجود دارد که با استان قم و سمنان هم مرز است.
وی اظهار داشت: تنوع زیستی جانوری این منطقه مختص بیابان بوده و شامل ۴۰۰ رأس جبیر (نوعی آهو)، میش وحشی، کل و بز وحشی است و در بحث درندگان سابق یوزپلنگ ایرانی وجود داشت که دلیل از دست دادن آن بیشتر خشکسالی و کم شدن نوشخوار کنندگان است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ورامین ایجاد جاده های مواصلاتی در کویر را از معضلات عمده برای صیانت از محیط زیست بیابانی و جانوری دانست و اظهار داشت: ارتباط بین مناطق مختلف محیط زیستی کم شده است و پویایی و تنوع و ازدیاد نسل جانوری از بین رفته است و آمیزش های درون خانوادگی نیز از مشکلات ازدیاد نسل است.
فریدی تخریب زیستگاه ها را یک هشدار جدی برای محیط زیست جانوری و طبیعت دانست و گفت: لطمه تخریب زیست گاه های طبیعی از شکار جانوران توسط انسان بیشتر است و سبب کاهش نسل جانوری شده و غالباً زیستگاه های ما جزیره ای شده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ورامین وجود تالاب بندعلیخان در این شهرستان و استان تهران را یک نعمت بزرگ طبیعی دانست و عنوان کرد: حفظ تالاب بندعلیخان با وجود گونه های مختلف پرندگان شکاری و محلی، انواع خزندگان، گرگ و درندگان یک ضرورت بوده و جنگل طاق و گیاهان مرتعی و… زیبایی خاصی به این منطقه بخشیده است و باید برای حفظ تنوع و ازدیاد آن با تلاش همه دستگاهها بویژه محیط بانان اداره محیط زیست که تلاش شبانه روزی دارند، بالاتر از پیش برنامه ریزی و بودجه تخصیص یابد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب