گل پیچ GolPich

واکنش محیط زیست به صدور مجوزهای شکار چندهزار یورویی در قرق های اختصاصی

واکنش محیط زیست به صدور مجوزهای شکار چندهزار یورویی در قرق های اختصاصی گل پیچ: مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست ضمن توضیحاتی درباره ی صدور مجوز شکار پرندگان کنار آبزی و کبوترهای وحشی، نسبت به فروش 40 هزاریورویی پروانه های شکار در قرق های خصوصی واکنش نشان داد..



به گزارش گل پیچ به نقل از ایسنا شکار یکی از مناقشه برانگیزترین موضوعات در عرصه محیط زیست است. موافقان، آنرا روشی برای مدیریت جمعیت حیات وحش و تامین درآمد برای صیانت از زیستگاه ها می دانند، در صورتیکه مخالفان، آنرا تهدیدی برای گونه های در خطر و نشانه ای از ضعف نظارت محیط زیستی قلمداد می کنند. داستان صدور پروانه های شکار، خصوصاً در قرق های اختصاصی، همیشه با حواشی و پرسش های زیادی همراه بوده است.

غلامرضا ابدالی - مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش - در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: در استانهای ساحلی دستورالعمل صدور پروانه شکار گونه های پرندگان کنار آبزی و برای سایر استانها کبوتر وحشی صادر گردیده است. تعداد مجوزهای صادر شده در آخر فصل و طبق گزارش استانها جمع بندی خواهد شد.

مفاد دستورالعمل پروانه شکار چیست؟

ی اضافه کرد: این پروانه ها فقط به درخواست شکارچیان ایرانی صادر شده و پروانه ای برای شکارچیان غیر ایرانی صادر نشده است. برمبنای دستورالعمل پروانه شکار شکارچی باید ایرانی و ساکن استان مورد نظر باشد، تخلفی نداشته باشد و محدودیت های زمانی، مکانی، نوعی و طریقی شکار را رعایت کند. دستورالعمل شکار به استانها ابلاغ گردیده است و حتما موارد مورد نظر به شکارچیان اطلاع داده می شود.

قیمت پروانه شکار پرندگان

دیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش درباب هزینه دریافت هر پروانه شکار اظهار داشت: پروانه شکار پرندگان کنار آبزی و آبزی یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و کبوترهای وحشی یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان صادر گردیده است.

بیشتر بخوانید

تداوم صدور مجوز شکار در قرق ها تا پایان بهمن ماه

دریافت ۴۵ درخواست قرق اختصاصی

دوستی کارتونی با حیات وحش ممنوع

پروانه شکار ۴۰ هزار یورویی؛ نه تایید و نه تکذیب
ابدالی با اشاره به فعالیت چهار قرق اختصاصی از مجموع پنج قرق موجود نیز اظهار داشت: تعداد پروانه های شکاری که از طرف قرق ها صادر شده نیز آخر فصل جمع بندی می شود. افراد متولی قرق، بوسیله شرکت های مجاز اقدام و با شکارچیان ایران و غیر ایرانی همکاری می کنند.

او درباب نظارت بر درآمد قرق های اختصاصی نیز اظهار داشت: قسمتی از درآمد حاصل مستقیم به حساب خزانه دولت واریز می شود؛ همچون درآمدهای عمومی دولت می باشد و محیط زیست بر آن نظارتی ندارد.

مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش در پاسخ و واکنش به بعضی مطالبات انتشار یافته در فضای مجازی درباب صدور پروانه های شکار تا مبلغ ۴۰ هزار یورو نیز اظهار داشت: این موارد مرتبط به قرق های خصوصی است. قرق دار می تواند بوسیله شرکت های تورگردانی، به شکارچیان غیرایرانی پروانه بفروشد. مبالغ ۴۰ هزار یا ۵۰ هزار را نمی توان تایید یا تکذیب نمود و قرق داران باید در این خصوص پاسخ دهند.
قیمت گذاری برمبنای معیار بین المللی
او درباب نظارت بر امور مالی قرق داران اظهار داشت: قرق داران باید سهم دولت را پرداخت و بعد از آن برمبنای صرفه و صلاحشان تصمیم گیری کنند. به هر صورت فعالیت قرق داران نیز باید درآمدزا باشد و هزینه های جاری آن تامین گردد. پروانه قرق های اختصاصی بوسیله شرکتها و برمبنای معیار بین المللی تعیین می شود. مبلغ حداکثر یا حداقلی برای قرق های اختصاصی تعیین نشده است.

ابدالی در آخر اظهارکرد: قرق داران در آخر هر فصل بصورت شفاف امور مالیشان را اعلام و محیط بانان نیز بر پروسه شکار نظارت می کنند.




1403/11/13
09:25:33
5.0 / 5
33
تگهای خبر: آب , حفاظ , سازمان حفاظت محیط زیست , شكار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
گل پیچ - GolPich
golpich.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل پیچ محفوظ است

گل پیچ

فروش دسته گل و سبد گل