گل پیچ GolPich

روند صعودی سرانه تولید پسماند در پایتخت

روند صعودی سرانه تولید پسماند در پایتخت گل پیچ: مدیركل حفاظت محیط زیست استان تهران ضمن اشاره به اینكه سرانه تولید پسماند در تهران رو به رشد است، اظهار نمود: هم اكنون بی خطرسازی و دفع پسماندهای پزشكی صد در صد مورد تایید محیط زیست نیست ولی اگر اقدامات فعلی برای بی خطرسازی و دفع این پسماند صورت نگیرد وضعیت آن ها خطرناك تر می گردد.



كیومرث كلانتری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینكه مسئولیت مدیریت پسماندهای پزشكی با دانشگاه های علوم پزشكی است، اظهار نمود: هم اكنون قراردادی بین شهرداری و دانشگاه های علوم پزشكی وجود دارد و بر مبنای تعرفه ای كه شورا تعیین كرده است، شهرداری پسماندهای پزشكی را تحویل می گیرد و آن ها را مدیریت می كند.

وی با اشاره به اینكه مدیریتی كه هم اكنون برای پسماندهای پزشكی در سایت آرادكوه انجام می شود، ناقص است، اظهار داشت: پسماندهای پزشكی بعد از بی خطرسازی در بیمارستان ها به صورت صد در صد بی خطر نمی شوند ولی این اقدام برای آنكه خطری بهداشت عمومی را تهدید نكند لازم است.

مدیركل حفاظت محیط زیست استان تهران افزود: هرچند كه مدیریت پسماندهای خطرناك پزشكی به صورت صد در صد اصولی نیست ولی با فرآیند بی خطرسازی این پسماندها در بیمارستان ها و دفع توسط شهرداری دغدغه ما در مورد پسماندهای عفونی پزشكی كمتر شده است. پسماندهای پزشكی معمولا بهترین مواد برای بازیافت را دارند و اگر مدیریت نشوند «كتفی »ها از این پسماندها برای بازیافت استفاده می نمایند كه می تواند بسیار خطرناك باشد، ولی خوشبختانه هم اكنون با دفع توسط خاك و آهك این كار صورت نمی گیرد.

وی در ادامه با اشاره به طرح جامع مدیریت پسماند شهرداری تهران خاطرنشان كرد: متاسفانه این طرح شهرداری هنوز روند اجرایی پیدا نكرده است و همچنان دفع پسماندها به یك روش سنتی انجام می گردد. در این طرح شهرداری مباحثی چون تفكیك از مبدا، چگونی دفن پسماندهای عادی و پزشكی، استفاده مجدد از پسماندها و... مطرح است و چنانچه این برنامه با تایید سازمان محیط زیست اجرایی شود مشكلات انواع پسماندهای شهر تهران تا حد زیادی برطرف می گردد.

مدیركل حفاظت محیط زیست استان تهران در انتها با تاكید بر اینكه متاسفانه سرانه تولید پسماند در تهران رو به رشد است، اظهار نمود: نباید ما در تهران به یك جامعه مصرف كننده دورریز تبدیل شویم. كاهش تولید پسماند و استفاده مجدد از آن همچون راهكارهایی است كه دستگاه های مختلف با همكاری مردم باید اجرا كنند.




1397/08/06
15:24:23
5.0 / 5
5155
تگهای خبر: بهداشت , خاك , دستگاه , شهرداری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
گل پیچ - GolPich
golpich.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل پیچ محفوظ است

گل پیچ

فروش دسته گل و سبد گل